Συχνές ερωτήσεις

Υλικά που χρησιμοποιούνται για μία θήκη βιβλίου

Φτιαγμένη από καλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα, με μαλακή βάτα στο εσωτερικό της θήκης και βαμβακερή κόκκινη καρό φόδρα.

Ασφαλίζει στη θέση του το βιβλίο με κουμπί ή velcro.

Μπορεί να πλυθεί σε χλιαρό νερό με ελαφριά σαπουνάδα. Στεγνώνει έξω κι όχι στο στεγνωτήριο. Μπορεί να σιδερωθεί σε μέτριας θερμοκρασία σίδερο, αποφύγετε την περιοχή της ετικέτας.

Μπορώ να παραγγείλω τη θήκη που μου άρεσε σε άλλη διάσταση από αυτές που υπάρχουν;;

Δεχόμαστε custom made παραγγελίες σε συγκεκριμένα σχέδια της συλλογής μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας το σχέδιο του book sleeve που σάς άρεσε και τις ακριβείς διαστάσεις του βιβλίου που θέλετε να προστατέψετε.  (Ύψος x Πλάτος x Πάχος)

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δέχεστε ειδική παραγγελία από εταιρίες;

Δεχόμαστε παραγγελίες από εταιρίες, συλλόγους, αναγνωστικές ομάδες κ.α. για δημιουργία υφασμάτινων θηκών βιβλίου, σε δικής τους επιλογής ύφασμα με το λογότυπό τους τοποθετημένο σε συγκεκριμένο σημείο, που θα μάς υποδείξετε, επάνω στη θήκη.

Οι ελάχιστη ποσότητα είναι τα 5 τεμάχια. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας θα υπολογιστεί ανάλογα με το είδος του υφάσματος, τον σχέδιο της θήκης και το λογότυπο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας το ενδιαφέρον σας για μια ειδική παραγγελία και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλες οι Fancy Owl δημιουργίες ετοιμάζονται μετά από παραγγελία και δεν υπάρχουν ως stock κομμάτια.

Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται μπαίνει την ίδια ημέρα στη λίστα αναμονής πριν ξεκινήσει η δημιουργία της. Η διάρκεια αναμονής είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Η δημιουργία της παραγγελίας σας περιέχει όλα τα στάδια προετοιμασίας και ολοκλήρωσής της πριν την αποστολή της.

Το σύστημά μας σας ενημερώνει για την παραγγελία σας ώστε να γνωρίζετε κάθε φορά σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Το τελευταίο μήνυμα που θα λάβετε περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας.

Η συνολική διάρκεια αναμονής πριν την αποστολή της παραγγελίας σας είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Είναι ανάγκη να παραλάβω άμεσα την παραγγελία μου. Πως μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Ως δημιουργός προσπαθώ κάθε παραγγελία να ετοιμάζεται μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρω παραπάνω και νωρίτερα εάν γίνεται. Κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό λόγο του όγκου των παραγγελιών ανά περίοδο. Στην περίπτωση μιας πιο άμεσα χρονικά παραλαβής, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου χωρίς να βάλω όμως σε περισσότερο χρόνο αναμονής προηγούμενες παραγγελίες.

Για τον λόγο αυτό ζητάω να αναγράψετε στα σχόλια, την ακριβής ημερομηνία που θέλετε να έχετε στα χέρια σας την παραγγελία σας ώστε να προγραμματίσω σωστά τον χρόνο υλοποίησης και αποστολής της από μέρους μου.

Ζητώ την κατανόησή σας στη περίπτωση καθυστέρησης μιας και δεν μπορώ να ελέγξω τον χρόνο που ο μεταφορέας της παραγγελίας σας δεν σας την παραδώσει στην καθιερωμένη ώρα αναμονής της.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει το κατάστημα του Fancy Owl είναι τρεις.

  1. Κατάθεση στη τράπεζα: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε στο email που καταχωρήσατε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας σας καθώς επίσης και μια λίστα με τους αριθμούς λογαριασμών των τραπεζών που διαθέτουμε ως κατάστημα. Η συναλλαγή σας πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα που καταχωρήθηκε η παραγγελία σας.
  2. Αντικαταβολή: Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η παραγγελίας σας μπαίνει αυτόματα στη σειρά προτεραιότητας προς υλοποίηση. Το μέγιστο ποσό αγορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι τα 35€. Το κατάστημα διαθέτει προϊόντα τα οποία υπόκεινται σε ειδικές κατηγορίες οι οποίες για να ετοιμαστούν χρειάζεται να προ-πληρωθούν. Αυτές οι κατηγορίες είναι: Special Orders, Το καϊκάκι, Fancy Owl Crate, Iasmos σελιδοδείκτες.
  3. Paypal: Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η Paypal θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στον ειδικό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στον ιστότοπό της. Όπως και στην Αντικαταβολή, το Paypal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιες από της ειδικές κατηγορίες. Αυτές είναι: Special Orders, Το καϊκάκι, Fancy Owl Crate.

Με ποιον τρόπο μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι που μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι η τρεις.

  1. Με ACS courier: Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται σε μία ημέρα στα μεγάλα αστικά κέντρα και 1-2 στις υπόλοιπες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στα νησιά 2 με 3 ημέρες. Η χρέωση μέχρι 2 κιλά είναι 3.10€ ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι 10€. Η παραγγελία σας μπορεί να κρατηθεί στο υποκατάστημα ACS της περιοχής σας μέχρι 10 ημέρες.
  2. Απλή αποστολή ΕΛΤΑ: Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται σε 1-2 ημέρες σε όλες τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στα νησιά 3 με 5 ημέρες. Η χρέωση μέχρι 1 κιλό είναι 2,80€. Η αποστολή δεν συνοδεύεται από κωδικό παρακολούθησης.
  3. Μια διευκόλυνση για τους κατοίκους της Δράμας να παραλάβουν την παραγγελία τους χωρίς έξοδα αποστολής είναι η προσωπική παράδοση.
Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.