Το Fancy Owl creations είναι το πρώτο brand στην Ελλάδα που φέρνει τα πασίγνωστα book sleeves, τις υφασμάτινες θήκες βιβλίων τα οποία κάνουν πάταγο στο εξωτερικό.
“Μανίκι για βιβλίο”, σε ελληνική μετάφραση, κάθε θήκη έχει ως κύριο στόχο να κρατάει ασφαλές το αγαπημένος σας βιβλίο όταν το έχετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε. Φτιαγμένες από άριστης ποιότητας υλικά και μπόλικο μεράκι, οι fancy θήκες μας έχουν ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και φαίνεται από τα σχόλια όσων την απέκτησαν.

Το Fancy Owl creations δημιουργήθηκε μετά από επιθυμία μου να αποκτήσω δύο book sleeves από το παγκοσμίως γνωστό brand Book Beau.

Φυσικά, η επιθυμία έμεινε εκεί, μιας και τα έξοδα αποστολής ήταν υπερβολικά για το πορτοφόλι μου.  Κάπου εκεί, μια νέα επιθυμία γεννήθηκε και η απόφαση να φέρω τα book sleeves στην Ελλάδα, δεν άργησε να παρθεί.

Με τη σκέψη, κάθε θήκη βιβλίου να έχει φινέτσα κι ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, επέλεξα προσεκτικά κάθε στάδιο της δημιουργίας της. Παράλληλα πρόσθεσα, στοιχεία που να αντιπροσωπεύουν το δικό μου προσωπικό στυλ κάνοντας κάθε σχέδιο μοναδικό. Από τη επεξεργασία της ετικέτας, μέχρι και το σχέδιο του κουμπιού που θα έχει επάνω της, κάθε θήκη δημιουργείται με μπόλικη φαντασία και μεράκι.

10/09/19 Το Fancy Owl Creations ζωντανά στο Alpha Παντού με τη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη

Τί λέει ο κόσμος για εμάς!

Ο ιστότοπος είναι πολύ φροντισμένος και … είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν τη στιγμή που έκανα τη συγκεκριμένη αγορά! Η εξυπηρέτηση ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και η παράδοση πολύ γρήγορη!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΥ

Customer

Η περιήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη..δε χάνεσαι, δεν μπερδεύεσαι 😄 δεν αναρωτιέσαι.. 😄😄 εξυπηρέτηση και παράδοση άψογες❤️❤️❤️❤️

Αρετή Κωστόγιαννη

Customer

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.