Τρία νέα θεματικά book boxes ανυπομονούν να τα γνωρίσεις. Προ-παράγγειλέ τα σήμερα κιόλας.

Τί είναι το Fancy Owl crate;

Το Fancy Owl Crate είναι ένα book box, το οποίο διανέμεται κάθε ένα με δύο μήνες. Ανάλογα τις συγκυρίες, θα υπάρχει η επιλογή αγοράς ενός secret book box από συγκεκριμένη κατηγορία ή από ενός secret book box με διαφορετικές* κατηγορίες.

*Οι διαθέσιμες κατηγορίες αναφέρονται παρακάτω.

Το περιεχόμενο του book box είναι κρυφό. Το μόνο στοιχείο που αναφέρεται είναι η κατηγορία του βιβλίου.

Το κουτί πέρα από το βιβλίο θα περιλαμβάνει πάντα έναν σελιδοδείκτη. Το υπόλοιπο περιεχόμενο απλά θα σε ενθουσιάσει. Bookish goodies όπως κεριά, κούπες, σημειωματάρια, stickers, αξεσουάρ, Fancy Owl δημιουργίες κ.α. είναι μόνο μερικά από όσα λατρεύουν να έχουν οι βιβλιοφάγοι, το ίδιο κι εσύ. Μη χάνεις καιρό και κάνε την προ-παραγγελία σου τώρα.

Η δυνατότητα παραλαβής πάνω από ένα book box είναι πλέον διαθέσιμη. Η προ-παραγγελία ισχύει από την στιγμή που ανακοινωθεί το book box και μέχρι τη διορία που αναφέρεται. Μια προ-παραγγελία θεωρείται έγκυρη μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της. Ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ κατάθεση στους λογαριασμούς τραπεζών που σάς δίνονται μαζί με το δελτίο παραγγελίας σας. 

*Στον τρόπο αποστολής επιλέξτε το “Αποστολή Fancy Owl Crate 4,50€”. Με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχή σας θα σάς αποσταλεί το κουτί με ACS ή ΕΛΤΑ. 

Πώς λειτουργεί

Μπες στο Fancy Owl Crate

Επέλεξε το book box που είναι διαθέσιμο κάθε φορά. Αν δίνεται η δυνατότητα πολλών κατηγοριών, επέλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει.

Παραλαβή Fancy Owl crate

Το κουτί έρχεται στα χέρια σας 10-15 ημέρες μετά την λήξη των προ-παραγγελιών.

Απόλαυσε το βιβλίο σου

Χαλαρώστε και ανοίξτε το κουτί σας.

Εμείς θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας.

Themed book boxes

Μπες στον κόσμο των book boxes επιλέγοντας την αγαπημένη σου κατηγορία

Αστυνομικό
Fantasy by Angel eyes
Ελληνικό μυθιστόρημα

Gift boxes

Εάν είσαι fan των boxes έχεις πλέον τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο νέα Fancy Owl Crate boxes που δημιουργήθηκαν για σένα και μόνο!!

"The Box"

"Vivliofagos the Box"

Follow us on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.